torsdag 30 oktober 2014

Celcius

Fick en liten gåva idag av Ida, Hon ville ge mig nåt för att jag massera henne förra veckan. Så det var ju väldigt snällt! Celsius är något jag aldrig själv skulle köpa åt mig själv, tror inte riktigt på sånt där + att det är alldeles för dyrt. Meen får man lite gratisprover av en kompis så tackar jag väl inte nej, så det var en trevligt överraskning.
Annars idag så har jag varit i skolan hela dagen o tränat inför morgondagens praktiska tenta men ska ännu gå igenom lite saker innan det är sängdags. Hann även med ett träningspass efter skolan, kändes behövligt med en liten paus från allt pluggande.

Här kommer bara en liten kort förklaring om vad Celsius är:

Drycken innehåller vitaminer, grönt te, ingefära, guarana och koffein. Den unika blandningen av ingredienser har tagits fram efter flera års forskning i syfte att höja kroppens ämnesomsättning så mycket som möjligt med naturliga ingredienser.

Så kallad energidryck, själv anser jag väl att man kan få i sig dessa ämnen med en bra kost. Tex grönt te, DRICK grönt te :)

Ha det gött!  

onsdag 29 oktober 2014

MUMIN!!

För en tid sen såg jag en liten butik mitt i Göteborg som verkade ha lite mumingrejer och nu då Jakobs syster har fått bebis tänkte jag göra ett försök o se om dom hade nåt gulligt till en liten tjej. Fick världens chock då jag kom in o märkte hur stor butiken var, den såg ju så liten ut utifrån. Men den fortsatte bara längre och längre in. Jag har aldrig sett så mycket mumin saker i hela mitt liv. Där fanns verkligen ALLT! Jag pratade med hon som ägde butiken o hon berättade att folk från Helsingfors brukar komma till hennes butik, för att dom hittar saker hos henne som dom inte hittar i Finland. Ganska lustigt. Men jag lyckades hitta en gullig lite Lilla My body som dessutom var på 50% för mumin "märket" är ju i största allmänhet dyrt men jag trodde faktiskt det skulle va mycket dyrare här men nope, förvånansvärt billigt faktiskt. Fick dessutom ta massa bilder från butiken o nu har jag dessutom inte tagit bilder från hela stället så det fanns mer ;) Känns så kul att det finns en sån butik i Göteborg, då kan jag åka dit då jag känner att jag behöver få min dos av Finland. 

Här kommer lite bilder som sagt. Några är lite suddiga, det var ju inte det optimala ljuset direkt. 











måndag 27 oktober 2014

Vintertid o mörker

Finns ju både för- o nackdelar med detta. Det är ju trevligt att det är lite ljusare då tåget rullar in i Göteborg om morgonen samtidigt är det väldigt drygt att det nu blir mörkt så fort på kvällarna istället. Kom hem halv 5 idag o jag var helt inställd på att klockan var halv 6, för så mörkt var det halv 6 förra veckan o jag kände igen det iom att jag kom hem den tiden varje dag förra veckan..

Men idag då, så slutade vi redan 12 för omväxlingsskull, så efter det har jag hunnit massera 1h, sen blev det gympass innan jag gick hem o nu är klockan bara 17:45 o jag känner att jag hunnit med en del idag så nu kan jag plugga i lugn o ro några timmar o sen göra nåt annat :) Det är inte varje dag man kan det.

Samtidigt som det börjar bli mörkare tider o vi har dragit tillbaka klockan så närmar sig oktober sitt slut men här fortsätter värmen.. Visst är det höst med både regn o blåst men  med 10-13 grader känns en efterlängtad vinter väääldigt långt borta och det verkar inte ändras dom kommande veckorna heller.

Men nu ska jag slänga mig in i ortopedins värld några timmar o hoppas jag kommer ut därifrån snäppet smartare ;)


söndag 26 oktober 2014

ULLARED!

Igår fick jag äntligen min efterlängtade resa till Ullared och dessutom med Jakob, hade nästan gett upp om att få med honom men efter att hans bror så snällt erbjöd sig sin bil så gick det lättare! Blev en tidig uppstigning, hade kommit överrens om att vi ville vara där då dom öppnar så att vi kommer hem nångång, vilket betydde att vi fick åka från Falköping kl.5. 7:15 var vi framme o parkeringen närmast varuhuset var så gott som fullt men vi slapp åtminstone köa för att komma in. Sen traskade vi o på där i några timmar o då klockan var halv 10 så kände vi att vi var klara o nöjda med dagens köp så vi gick iväg till kassan. Det gick snabbare än vad jag trott men som sagt skulle jag varit där med mamma eller någon tjejkompis skulle jag säkert lätt kunnat spendera flera timmar till där, men lite som en kompromiss för Jakobs skull så gick jag inte o kollade på massa saker som vi ändå inte alls behövde, tror plånboken i slutändan mådde bättre av det också. Sen då vi kom hem till Falköping vid halv 1 tiden, åkte vi in o köpte pizza o godis. Efter att ha käkat lunch blev det en extra lång powernap för oss båda o resten av kvällen blev det film o lite gott o äta :)

Idag har vi plockat  i ordning allt vi köpte igår, städat lägenheten o veckohandla. Fick passa på då vi fortfarande hade bilen. (CAN'T WAIT TO HAVE MY OWN CAR!) Well well, det känns i alla fall bra att vi fått gjort lite vettiga saker ihelgen också. För tidigare i veckan såg min dagar ut på exakt samma sätt, hemma klockan 18, middag o socialisera sig fram till kl.19 o sen plugga till kl.21. Efteråt tvungen att förbereda allt för nästa dag o göra mig klar för natten. Till sist kollade jag o Jakob på ett avsnitt Modern family innan vi somnade. Så såg mina kvällar ut förra veckan vilket gjorde att jag inte hann med nåt annat alls. 
Kommande vecka kommer väl i princip att se likadan ut men förhoppningsvis hinner jag träna lite mer eftersom vi har kortare dagar i skolan. För det här att gå hemifrån vid 6 o komma hem vid 18 varje dag är ingen höjdare, Men nu återstår bara två tentor kvar innan praktiken, första nu på fredag o sedan ännu en nästa onsdag :) 

Nu ska jag fixa lite käk innan det blir alldeles för sent, hoppas alla hade en bra helg :) Här kommer lite bilder från vår lilla utflykt till Ullared.



Litet insidejoke som jag tror bara min mamma förstår ;) 


torsdag 16 oktober 2014

praktik


Ett steg närmare praktiken, 4 veckor på ortopedin i Skövde :) 



onsdag 15 oktober 2014

Change of plans!

Blev smått ändrade planer idag än vad som var tänkt från början.  Istället för skola, tenta, träning o sen fixa med massa grejer hemma så blev det jobb efter skolan. Hann bara hem o så ringde dom. Men som tur är det en lugnare vecka nu så då kan jag passa på o jobba lite så man får ihop lite timmar i oktober också :)

Men nu ska jag sova såå godnatt allesammans!

måndag 13 oktober 2014

Tadaaaaa!



Här ska det börja masseras! Har en sambo som inte alls klagar ;) 

Woop Woop

Klockan är två, jag har varit ner till Gtb o skrivit tenta, hunnit med ett träningspass o käkat lunch, allt detta innan kl.14 :O Har inte hänt på lääänge! På grund av massageutbildningen och otroligt mycket i skolan så fick jag sätta träningen åt sidan helt o hållet så idag kändes det riktigt bra att vara tillbaka! Då det kommer till regelbunden träning så funkar det väl kanske inte riktigt i mitt liv för tillfälle men det känns okej. Första prioritering är skolan o så kommer det också vara i ett o ett halv år till. Så vissa veckor blir det 5 träningspass o andra veckor nada men så får det vara o jag har accepterat det :) Men som sagt, idag kändes det riktigt bra o jag hoppas det känns ännu bättre om några dagar. Den här veckan har dessutom plötsligt blivit såå mycket bättre än planerat på grund av lite avbokade undervisningar.. tråkigt o gå miste om praktiska saker som säkert skulle va intressant men samtidigt är det helt underbart o sluta 12 både onsdag o torsdag!

Tentan idag gick riktigt bra åtminstone en av dom. Vi skulle skriva två tentor men någonstans har det gått fel så det fattades frågor på den ena tentan o då fick vi informationen om att vi får ta om hela den tentan vid nästa tillfälle så återigen har vi en extremt upprörd klass! Men personligen så klagar jag inte, för den delen som vi ska skriva om var en del som jag inte alls förstår, biomekanik o matte är väl inte min starka sida direkt så nu har jag en chans att öva mer, kanske få lite mer hjälp så att jag börjar förstå något så lite tur i oturen kan man säga :)

Fick också ett samtal i förmiddags om ett stort paket som väntar på mig på posten, så förhoppningsvis får vi låna Adams bil ikväll o hämta den så jag får visa :D Roligt!

Nu ska jag njuta av min LEDIGA eftermiddag med några avsnitt av Gossip girl o sen försöka få lite saker gjort i lägenheten så har lämnat lite på hälft dom senaste veckorna.

Hoppas alla haft en bra start på veckan!

söndag 12 oktober 2014

Busy busy busy doing nothing at all..

Om jag skulle ha såå roligt! Nee istället har jag varit extremt upptagen dom senaste veckorna.. Började en ny kurs för två veckor sen, förberedelse kurs inför praktiken som snart är aktuell. Det har varit mycket med grupparbeten + läsning inför tentan som vi har imorgon.. Dessutom hade jag anmält mig till en liten extra utbildning på sidan om detta, nämligen massageutbildning, som vi då hade förra helgen. Två hela dagar lör o sön o sen kvällarna mån o tis. + skolan också.. Var kanske inte det smartaste o slänga in massagen just nu men det är något jag verkligen velat göra o jag visste ju inte att vi skulle ha så mycket i skolan. Men det var bara o ta en dag i taget o vila så mycket jag bara hann. men nu börjar det kännas av att man missade en vilohelg.. Den här helgen har inte heller blivit mycket till vila i och med tentan.. Så jag ser fram emot o komma hem imorgon efter tentan o ha EN HEL dag o inte behöva tänka på nåt!

Angående massageutbildning nu då, så gör jag det här för att bli diplomerad massör. Så efter utbildningen så måste man utföra 20st helkroppsmassager 60min o göra en hemtenta innan man kan ansöka om att få diplomet. Jag har 3mån på mig så det borde inte vara några problem, åtminstone inte att hitta massageoffer iaf, sen är det lite svårt med tiden i och med att vi har fulla skoldagar nästan hela tiden o sen har vi praktik 6.11-3.12 men det ska no gå bra :) Senare i framtiden innan jag är klar i skolan planerar jag att gå en triggerpunktsutbildning för att sen bli certifierad massör, men det är en senare mål.

Men nu är det söndag, fick våffelfrukost för andra dagen i rad. Har en liten frukostkock hemma ;) har redan slängt i 4 tvättar med kläder så det har varit en ganska produktiv förmiddag så nu är det dags att ta tag i läsandet :)

Have a nice sunday!

tisdag 23 september 2014

helgen den kom o gick

Men oj så härlig den var! Hade ju tenta på fredag morgon så kom hem väldigt tidigt. Passade då på att gå till gymmet så länge det är lugnt där. Sen hann jag hem o vila lite innan jag skulle kl.16.

På lördag åkte jag o Jakob iväg till Hökensås på lite promenad längs vandringsled / bärplockning. Hade hoppats på mycket mera lingon men fick i alla fall ihop 1 l lingon o nästan 1 l blåbär så får väl va nöjd att man inte kom hem tomhänt. Resten av dagen intog jag horisontellt läge i soffan o kolla på gossip girl.
På kvällen sen blev det film med Jakob.

På söndag däremot steg vi upp tidigt o vandrade iväg till kurorten för o äta frukostbuffe! Hotellfrukost måste va det bästa som finns! Så det blev en riktig mysig morgon.  Efteråt gick vi hem o jag återtog min plats på soffan för mera avsnitt av gossip girl för att sen åka o jobba kl.16.

Perfekt helg. Hann vila upp mig o göra annat än plugga med gott samvete! O dessutom jobba några timmar. Men nu är det ny vecka som betyder ny tenta på lördag.. motivationen är tyvärr på noll för tillfället men hoppas att det jag har läst har fastnat lite åtminstone. Så nu ska jag läsa igenom några saker till innan jag släcker för ikväll.

Men först lite bilder från helgen :)







lördag 20 september 2014

sovmorgon

Sovmorgon. Jag är hur trött som helst men kan inte sova! Samma sak varje helg. Problemet är inte att jag inte får tillräckligt med sömn. Problemet är att jag vill sova!




fredag 19 september 2014

PUUH

De senaste 4 veckorna har varit KAOS! Under våra fyra första veckor i skolan har vi redan haft 3 tentor o vi ska ha ännu en nästa vecka o sen blir det ett lite mera normalt skoltempo, i några veckor i alla fall. Helgerna har varit mer eller mindre fullplanerade med smågrejer hit o dit så tv o dator har inte riktigt existerat i min vardag. Men idag hade vi tenta på morgonen vilket betyder att vi är lediga resten av idag + hela helgen!! Underbart. Ska dock jobba ikväll men det ska bara bli kul så det ser jag inte som något jobbigt.
Helgen är annars ganska öppen förutom att vi tänkte åka till Hökensås o plocka lingon ^^ Förutsatt vi hittar nå, men rykten säger att om det finns lingon så är det där borta så vi får hoppas. Förra veckan kom jag äntligen igång med träningen, försöker lägga upp ett litet mål nu i början så att kroppen hinner vänja sig. För som det ser ut nu så betyder ett träningspass = zombie för resten av kvällen. Det här med att man ska få energi av träningen stämmer inte för tillfället, kroppen får en chock varje gång, förhoppningsvis blir det bättre snart. Så mitt mål är att åtminstone träna 3 gånger i veckan nu i och med att vi dessutom har så mycket i skolan,

Det här inlägget blev kanske lite rörigt men mitt huvud är väldigt rörigt för tillfälle så därför ska jag nu bara slappa och äntligen kolla lite på tv, innan jobbet kallar vid kl.16


Titta vad jag hittade på ÖoB idag, 50% dessutom. Så nu är jag redo för helgens "äventyr". 


Hoppas alla får en bra fredagskväll och bra helg!

torsdag 28 augusti 2014

Vecka 1

Första skolveckan är förbi o det har varit en mjuk start med bara 3 skoldagar. Kursen för tillfället är Neurologi så vi får lära oss om olika neurologiska sjukdomar o skador såsom Stroke, MS, Parkinsons, Demens m.m. Mycket som skall in på dessa två veckor, men det är så otroligt intressant o kul så det underlättar mycket! Idag åkte jag hem tidigare, lyckades bli förkyld imorgon, helt oväntat o pang på! Hoppas det går över lika fort som det kom för jag har inte tid att bli sjuk.. Men är ledig imorgon så då är det vila o plugg som gäller!

Igår var jag ledig o hade tillgång till Adams bil hela dagen för han är bortrest så passade på att skriva en lista på allt som vi tänkt skaffa den senaste tiden men som krävs att vi åker till Skövde så igår blev det en heldag i Skövde. Köpte lite nödvändigheter + en grön stor växt till vardagsrummet som vi länge velat ha! Köpte även en självbevattningskruka så ska plantera om den idag. Efteråt åkte jag ut till Tranum för att plocka lite äpplen så att jag kan göra mos, men kom idag på att vår frys är överfull så hade inte riktigt tänkt igenom det här men det löser sig :) På kvällen sen slog förkylningen till som en käftsmäll så då var det bara soffan som gällde för resten av kvällen, aldrig varit med om att det gått så fort. Ingen förvarning som ont i halsen utan allt verkligen på en gång..

I helgen har dom matfestivalen i Skövde så bara jag mår bättre så tänkte vi åka dit o kollar vad dom har att erbjuda det här året :)

torsdag 21 augusti 2014

Torsdag

vilket betyder att den här veckan börjar närma sig slutet. Har fått ganska mycket gjort idag. Gjort en utbildning för jobbet så nu har jag lite mera kunskap om Svenska spel, så att jag kan göra ett bättre jobb i spelbutiken. Har även cyklat till stan, där jag hittade en kruka för ynka 13kr till mitt fikus träd o var dessutom tvungen att köpa ett anteckningsblock inför nästa vecka så har spenderat eftermiddagen med att skriva av anteckningar för kommande två veckor. Brukar kalla mig lite old fashion då det kommer till skolan, tycker inte alls om att ha anteckningar på datorn utan vill ha dom på papper så att jag kan läsa o kolla igenom dom utan att behöva släpa med datorn överallt. Skulle säkert vara lättare att skriva ut dem, men har märkt att jag lär mig otroligt mycket av att bara skriva ner allt en gång så därför har jag valt att göra såhär. Förutom detta har jag även fått tvättat 3 maskiner med kläder som nu är på tork. Efter att ha haft lite paus o kollat på tv så ska jag nu fortsätta o skriva av anteckningarna :)

Have a happy thursday!

onsdag 20 augusti 2014

Regn o regn!

Vaknade inatt av riktigt åskväder, rummet till och med lyste upp då det blixtade. Så fick ligga o lyssna på det en stund tills det åskvädret hade dragit vidare o vi kunde somna om. Sen då Jakob steg upp för att åka iväg till Skövde så ösregnade det o åskan var tillbaka så det kändes inte alltför roligt att han åkte iväg meen det gick bra :) 
Själv ska jag jobba idag 12-21:15, kan ju hoppas att regnet har lugnat i sig då man ska promenera bort. 

Igår köpte jag mig en elektrisk fotfil :D Har lite problem med förhådnader under foten o det blir aldrig bra med en normal fotfil så jag bestämde mig för att pröva på Scholls nya velvet smooth. Hade en 50% rabatt kupong till ett apotek så passade på o köpa den där så att jag kunde få den lite billigare. Har inte hunnit använda den ännu men ska berätta sen vad jag tyckte :) 



Ha en bra onsdag! 

måndag 18 augusti 2014

Dille...

..på gröna växter är något jag har fått på sistone! Tycker det gör ens hem så mycket mera hemtrevligt o mysigare. Så istället för att gå på shopping på min lediga dag har jag gått på växt sökning och faktisk hittade två gröna små bollar ^^ Så nu känns vårt sovrum direkt mycket mysigare. Får se vad jag hittar nästa gång, överst på önskelistan är en aloe vera!
Förutom mina växter har jag spenderat dagen på soffan medan det regnat var o varannan timme. Är ju ledig en vecka nu om de inte ringer från jobbet förstås o de väntar ostadigt o regn varje dag så har bestämt för att kolla alla avsnitt från Gossip Girl :D från början till slut. 






Hoppas alla får en bra vecka!  

lördag 16 augusti 2014

Jobb

Har haft mycket jobb på sistone så har varken hunnit eller orkat sitta mig ner vid datorn.. Mina dagar har i det stor hela sett ut så att jag börjat morgonen med ett avsnitt av Grey's anatomy o Private Practice o sen åkt iväg till jobbet. Då jag kommit hem på kvällen har jag bara ätit nåt o umgåtts med Jakob innan läggsdags för att sedan upprepa detta nästa dag ;) Men nu har jag bara en dag kvar på jobbet, åtminstone så som jag är schemalagd. Sen blir det ledigt en vecka innan skolan börjar så då hoppas jag på lite timmar iaf.
Jakob jobbar sista dagen på Skara sommarland imorgon o sen återgår han till jobbet som elevassistent. Jag tycker iaf att det ska bli skönt att återgå till lite mera normala rutiner där han jobbar mån-fre, samtidigt som jag är i skolan om veckorna :) Men nu ska jag mysa ner mig i soffan medans det regnar där ute o kolla på friidrott i väntan på att älskling kommer hem !

Hoppas alla får en fin helg :)

onsdag 6 augusti 2014

Uppdatering

Denna dag resulterade i den absolut mest oproduktiva dag på lääänge! Samvetet har pendlat lite åt olika håll så har fått intala mig själv att det är okej med en sån dag ibland :)


THIS IS ME TODAY

Ledig

Ledig idag o vädret är faktiskt helt okej, ca 19 grader vilket är så otroligt skönt! :) Kanske tar en lång promenad sen om jag känner för det, men annars blir det en lugn dag. Kommer bli mycket jobb nu i två veckor så bara o vila då man kan :)

Ha en bra dag!

Skolan börjar om mindre än 3 veckor.. Inget jag ser fram emot men ska bli kul o träffa klassen igen :)

söndag 3 augusti 2014

Regn, åska, sol, regn, åska, sol

Så har dagen sett ut idag, vaknade kl.7 av världens spöregn, sprang ut för o rädda mina blommor. Sen vaknade vi igen vid 10 av åska. Förmiddagen idag spenderades i soffan för o kolla film. Sen då klockan var 3 så lyste solen o molnen verkade ha försvunnit så vi for ut med motorcykeln till ett ställe nära Ulricehamn där vi stannade o åt lite glass. Mitt i allt blir börjar himlen bli mörk så vi hoppar på cykeln o åker hem. Annars är jag en som tycker om blixt o dunder men det här med att köra motorcykel o det blixtrar runt omkring en, NOT SO NICE!
På hemvägen ser vi plötsligt flera bilar som stannat i båda riktningar o då vi närmar oss så ser vi tre iller ungar som har "parkerat" mitt på vägen. För att göra situationen ännu bättre så hörs brandbilen komma, så då de kommer fram springer en brandman ut o försöker sparka lite snällt på ungarna så de ska flytta på sig o då kommer mamman rusande o flyger på brandmannens ben så han springer in i bilen tillbaka.. Då gasar Jakob med mcn o skrämmer iväg två av dem ner i diket. Under denna tid så har ännu en brandbil kommit, den första brandbilen lyckas köra förbi men då den andra ska köra om springer illrarna rakt mot bilen. Nåja vi lyckas iaf köra om o komma hem tryggt, våta men tryggt :D Tyckte dock att ett det var ganska komiskt hur en liten illerfamilj kunde orsaka trafikstopp o dessutom hindra att brandbilarna kunde köra om.  
Vi har ännu hunnit på bio ikväll, Jakob kom o fråga om han fick bjuda mig på bio för de skulle visa "Guardians of the Galaxy" här i Falköping. Så efter mycket strul o tre omstarter av filmen drog den äntligen igång. All åska hade tydligen strulat till det ^^
Så det var min lediga söndag, hoppas alla har haft en bra dag o helg :)

fredag 1 augusti 2014

Typiskt!

Dagen då jag äntligen inte har stängningspass på jobbet och slutar redan kl.16 så har Jakob dessutom något extra på jobbet så han kommer hem extra sent, typiskt! Men jag har hunnit prata med mamma ikväll, kollat grey's anatomy o private practice. Länge sedan det har varit sånt här väder o jag inte orkar gå ut, så jag har plockat o ordnat lite här hemma, diskat o nu har jag två bröddegar på jäsning. Håller tummarna att det blir bra, skulle verkligen vilja försöka börja baka eget bröd, skulle vara trevligare o veta vad man stoppar i sig.

Nu ska jag gå o kollar till degarna o snart börja  baka mina semlor :D Show u pics later!

torsdag 31 juli 2014

31sta Juli

Vilket betyder att det är 1sta Augusti imorgon, var f*n rinner tiden iväg? Jag hinner inte med and I don't like it! 
Men jag måste erkänna att jag har hittills har haft en underbar sommar! Fick spendera en hel månad med min familj o mina vänner hemma i Finland. Dessutom fått se min bror gifta sig :)  i Juli har jag hunnit med massa kul. Fick träffa mina tjejer Sofia, Annie o Frida under en grym helg i Karlskrona, där blev det massa sol o bad o båtutflykt! Åkte på en dagsutflykt med Jakob på motorcykeln till kusten, besökte Hunnebostrand, Smögen o Lysekil! Svenska kusten är något alldeles speciellt, så otroligt fint, så det var en fin o extremt varm dag! 
Dessutom har det varit underbart väder så det har blivit mycket sol o bad denna månad. Varit på bio, sett många fina solnedgångar, spenderat en hel dag ute vid sommarstugan. Skönt att fly stan ibland o njuta av tystnaden på landet. Har även hunnit jobba en hel del på Willys o där trivs jag bra! Men nu kommer jag att jobba väldigt mycket dom kommande 3 veckorna så det blir inte mycket extra tid över för nöjen men ska inte klaga, har som sagt hunnit med massa nöjen redan :) 

Idag är första dagen på två veckor utan sol, det blåser o är mulet o dessutom bara 19 grader så idag känns det faktiskt helt okej o jobba. Nu kom här en snabb liten uppdatering men det ska förhoppningsvis bli bättre nu. I och med det fina vädret så har jag bokstavligen undvikit att vara inne vilket betyder att datorn har varit undanlagd på hyllan :) 

Ska ladda upp lite bilder en ny dag. 

onsdag 16 juli 2014

rolig kvällsläsning



http://dontpkethebear.com/25-funny-auto-correct-fails/

söndag 6 juli 2014

Lägenheten

Kom på att jag kan ju ladda upp lite bilder på lägenheten så ni får se hur jag bor :)

Här är liten överblick på hur den är planerad.










Paus

Har haft lite paus från bloggandet medans jag varit i Finland en månad. Har varit så otroligt underbart att vara hemma med o hunnit umgås med kompisarna och dessutom träffat personer som jag inte sett på många många år :) Hann även med en resa under midsommarhelgen till Turkiet för min brors bröllopsfest. Det var ett väldigt minnesvärd och speciellt veckoslut :) Efter att ha umgåtts med familjen i en månad så var det extra tungt o säga hejdå denna gång. Önskar jag kunde träffa dom oftare men det blir nog först till jul nästa gång. Fast det var jätte jobbigt att säga hejdå var det underbart att få träffa Jakob igen! Som tur var han ledig på fredagen så vi fick tid o umgås innan han skulle jobba lör o sön.Har haft lite energi sen jag kom tillbaka så har inte gjort någonting i princip, det blir ju inte lättare att Jakob jobbar varje dag o kommer hem först kl.20 om kvällarna. Men imorgon ska jag börja jobba igen så förhoppningsvis kommer jag få tillbaka nå sorters rutiner för att för tillfället har jag varken ork eller lust med något. Senare idag kanske jag orkar ladda upp lite bilder.



My home is with my family and with Jakob! 






onsdag 4 juni 2014

Sista skoldagen

Seminarium mellan 13-15:45 o sen är jag 1/3 klar från att få min examen som leg. fysioterapeut! Imorgon åker jag hem till Finland, ska bli så otroligt kul men som sagt, känns fortfarande konstigt o va bort en hel månad. Men nu har jag så gott som allting packat o alla ärenden som jag skulle ha gjort innan jag åker är fixade.

I måndas var en av de absolut bättre dagarna på länge! Åkte ner till Borås för o hälsa på Sofia o där mötte vi upp med Annie, Frida, Jakob o Lars från klassen o åkte iväg till en hinderbana som finns där. Den var mycket bättre än va vi trodde så körde igenom den några gånger, vilket var så roligt! Efteråt visade Jakob oss en backe där han brukar köra backintervaller så vi sprang upp för den en gång innan vi åkte hem till Sofia. Fick ett väldigt bra träningspass o det kändes verkligen i hela kroppen, bra med lite varierande träning. Vid Sofia gjorde vi tacos o sen avsluta vi kvällen med mängder av Ben & Jerry's. Blev så äckligt mätta så vi låg alla förlamade på soffan o kolla film innan vi åkte tillbaka till Göteborg o då tog jag tåget hem till Falköping. Som sagt, perfekt dag med dom bästa från klassen och en perfekt avslutning på första året som fysioterapeut studenter :) 

Nu ska jag försöka fixa det sista med packningen så jag slipper stressa med det ikväll och istället kan umgås med Jakob. 

Men först kommer lite bilder från måndagen.