söndag 26 oktober 2014

ULLARED!

Igår fick jag äntligen min efterlängtade resa till Ullared och dessutom med Jakob, hade nästan gett upp om att få med honom men efter att hans bror så snällt erbjöd sig sin bil så gick det lättare! Blev en tidig uppstigning, hade kommit överrens om att vi ville vara där då dom öppnar så att vi kommer hem nångång, vilket betydde att vi fick åka från Falköping kl.5. 7:15 var vi framme o parkeringen närmast varuhuset var så gott som fullt men vi slapp åtminstone köa för att komma in. Sen traskade vi o på där i några timmar o då klockan var halv 10 så kände vi att vi var klara o nöjda med dagens köp så vi gick iväg till kassan. Det gick snabbare än vad jag trott men som sagt skulle jag varit där med mamma eller någon tjejkompis skulle jag säkert lätt kunnat spendera flera timmar till där, men lite som en kompromiss för Jakobs skull så gick jag inte o kollade på massa saker som vi ändå inte alls behövde, tror plånboken i slutändan mådde bättre av det också. Sen då vi kom hem till Falköping vid halv 1 tiden, åkte vi in o köpte pizza o godis. Efter att ha käkat lunch blev det en extra lång powernap för oss båda o resten av kvällen blev det film o lite gott o äta :)

Idag har vi plockat  i ordning allt vi köpte igår, städat lägenheten o veckohandla. Fick passa på då vi fortfarande hade bilen. (CAN'T WAIT TO HAVE MY OWN CAR!) Well well, det känns i alla fall bra att vi fått gjort lite vettiga saker ihelgen också. För tidigare i veckan såg min dagar ut på exakt samma sätt, hemma klockan 18, middag o socialisera sig fram till kl.19 o sen plugga till kl.21. Efteråt tvungen att förbereda allt för nästa dag o göra mig klar för natten. Till sist kollade jag o Jakob på ett avsnitt Modern family innan vi somnade. Så såg mina kvällar ut förra veckan vilket gjorde att jag inte hann med nåt annat alls. 
Kommande vecka kommer väl i princip att se likadan ut men förhoppningsvis hinner jag träna lite mer eftersom vi har kortare dagar i skolan. För det här att gå hemifrån vid 6 o komma hem vid 18 varje dag är ingen höjdare, Men nu återstår bara två tentor kvar innan praktiken, första nu på fredag o sedan ännu en nästa onsdag :) 

Nu ska jag fixa lite käk innan det blir alldeles för sent, hoppas alla hade en bra helg :) Här kommer lite bilder från vår lilla utflykt till Ullared.



Litet insidejoke som jag tror bara min mamma förstår ;) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar