torsdag 30 maj 2013

Sliten tjej

Blev myyycket jobb nu denna vecka, börjar känna mig ganska så sliten, märktes åtminstone idag då jag kom hem o bara la mig ner en stund för o vila, hade ju tänkt gå  o träna men det slutade med att jag somnade i Jakobs famn efter 5 min o sov i två o en halv timme, vaknade inte ens då Jakob steg upp. Sen kom han o väckte mig då han hade lagat middag :) sen kollade vi på en ny film "Warm Bodies", hur jag än funderar så kan jag inte sätta fingret på filmen, om den var bra eller dålig eller bara OTROLIGT konstig :D Speciell var den iaf!




Men nu ska jag snabbt diska upp sista disken o sen gå o lägga mig o förbereda mig för tvååå långa dagar innan min lediga söndag :) 


tisdag 28 maj 2013

Bowling

Började dagen med en kort promenad för att hämta ett litet paket från Finland som bl.a innehöll lite fazer godis! nom nom! Sedan gick jag o bokade klipptid så på måndag blir det klippning, hoppas verkligen jag kommer ti någon bra nu! Sedan blev det 4h jobb på Glädje. Efteråt bänkande jag o Jakob oss utanför Rådhuscafeet, satt det nån timme i solen! Väldigt nice, måste ta vara på den soliga tid man får här. Sen fick vi gå hem för jag skulle göra mig klar för bowling me subway gänget. Fick ett sms häromdagen från restaurangchefen på subway, han ville tacka oss som var med o öppnade stället för en bra öppning så då blev det gratis mat o dricka + bowling. Blev en super trevlig kväll, jätte kul o träffa dom som man jobbat med tidigare, inte chefen då men dom andra. Så det har varit en väldigt bra dag måste jag säga, känns som att jag har hunnit med ganska mycket. Inga stora grejjer men iaf :) Mer såna dagar o mycket sol sol sol ! men nu är det sängdags så jag får tacka för mig o säga gonatt! 






 

måndag 27 maj 2013

Power nap

Hem o vila mellan arbetspassen, först 9-15 o sen 18:30-23:30! Braa med timmar! så nu är jag mätt o belåten o ska vila nån timme innan nästa pass! Igår var det ledigt o fint väder, fram till kl.17 iaf. Så jag o Jakob gick till parken o kasta lite amerikansk fotboll o sen satt vi bara o prata i solen. Sen gick vi till torget o satt ute på ett cafe i solen! Jag hade liksom lite bestämt att vi skulle försöka va ute om det var fint så! 
I.o.m att morsdag firades i Sverige igår så var vi o köpte några blommor ti Jakobs mamma o hon bjöd oss på lasagne. Efter besöket åkte vi ut till tranum där vi träffade Jakobs pappa o Jakobs "halvsyster" Elin o hennes kille. Va ute där en bra stund o så fick jag skjuta med luftgevär också, jävligt kul var det o naturbegåvning som man är så sköt jag nästan bäst av alla :D eller nybörjartur som Jakob vill kalla det! 
Nåjas, gårdagen blev slutligen en riktig bra dag fast jag på morgonen inte alls ville stiga upp! 
Har det lite jobbigt för tillfälle med att bo inne i stan, på sommaren! Saknar landet, sol, värme o vatten ! Så hoppas på mycket mycket jobb i sommar så jag kan fokusera på annat o kanske få åka iväg med Jakob någonstans i höst :) 

fredag 24 maj 2013

Fredagkväll

Jasså, fredag kväll, klockan 8. Fick sluta tidigare för det var så lugnt. Typiskt så jobbar ju alla o så agerar Jakob chaufför ikväll så han e i Falköping. Nåja ska fortsätta kolla på fast and furious o sen kanske gå o hälsa på sussie som jobbar ;) 

onsdag 22 maj 2013

Sova

Var vaken idag då Jakob gick ti jobbet halv 9, borde verkligen har stigit upp då men kände att en timme till skadar väl inte. Nästa gång jag vaknade var klockan 11:53 :O När har JAG senast sovit till klockan 12 på dagen :O gjorde jag ju inte ens då jag jobbade till 3-4 om nätterna! o nu sover jag nästan klockan runt varje natt.. Så istället för frukost kan man väl säga att det blev brunch. Såå nu har jag städat lägenheten, gått igenom kvitton o utgifter denna månad, så nu känns det som att allt är under kontroll.
Bara o vänta på att sambon ska komma hem nu då, så vi kan gå till gymmet. 






Speciellt om man vaknar upp o ser att klockan är 12 på dagen! 

tisdag 21 maj 2013

grått, trist, regn, kallt!

Börjar bli EXTREMT trött på detta väder som vi har här, bar kallt, grått o regnigt. dag efter dag efter dag... var fan är solen?!?! Nåja, gårdagen blev bara jobb, blev uppringd halv 9, var på jobbet kl.9 o kom hem 23:30 :D såna dagar tycker man om.. Så gårdagens planer fick göras idag då istället, besöka stadshuset o prata med lönekontoret. Så nu ska jag äntligen få min lön (från då jag varit vikarie på dagis) på måndag som är 3 månader försenad. Bättre sent än aldrig eller. Sen blev det besök på subway, har ännu inte fått mitt arbetsintyg o jag slutade där för nästan en månad sen.. så chefen skulle upp det. Så förhoppningsvis får jag det snart. Sen gick jag o kollade på lite skor, så istället för att spendera 549kr på ett par nya converse så hittade jag ett par sommarskor på H&M för 99kr! Så nu kan jag ju köpa några skor till då istället ^^ Sen efter att Jakob slutat jobba åkte vi o handlade lite grejjer som behövdes. Planen var att gå ti gymmet sen men det slutade med en 2h tupplur för både jag o Jakob, vi var trötta! Men nu ska jag kolla "The Bourne identity" som kommer på tv o sen gå o lägga mig o hoppas på en bättre o soligare dag imorgon! VILL HA SOL!



 

torsdag 16 maj 2013

Hockey-VM

Ikväll har det varit och är fortfarande hockey på schema. Finland vidare till semifinal o nu är det canada-sverige o Finland spelar mot det lag som vinner. Semifinalerna spelas på lördag, men tyvärr så jobbar jag då, så får har Jakob att hålla mig uppdaterad! Idag har det nog varit varmaste o härligaste dagen hittills i vår o såklart blev jag tillfrågad att jobba! Nämen ska vara glad att jag får timmar o dessutom hann jag o Jakob sitta ute i solen 1,5h efter jobbet så ska inte klaga! Men iom detta blev det ingen träning idag, kanske lika bra, har sån otroligt hemsk träningsverk efter gårdagens pass. Bästa passet på evigheter o det känns verkligen! Men ska ännu göra mina squats, hittade en squat challenge på 30 dagar som jag tänkte jag skulle pröva utanför min träning, så idag är jag på dag 8, dock blir det ingen paus för jag glömde bort dag 5. Men nu fortsätter Canada-Sverige, spännande! :) Ha en bra kväll



     


Här har ni min squat challenge, 250 dag 30! trevligt trevligt men det fixar jag!

onsdag 15 maj 2013

JOBB?!

Att gå från att ha jobbat 7 dagar i veckan med dubbla pass här o där till att jobba ca 20h, inget att rekommendera. Inte ifall man är som jag. Är en person som hellre jobbar för mycket än för lite, för blir väldigt lätt rastlös o då är det inte kul. Som sagt, sa ju upp mitt jobb på subway i April för att jag blev erbjuden mycket mera timmar på glädje, ett löfte som de ännu inte kunnat hålla. Därför har frågan "vafan ska jag göra egentligen?!" fastnat i mitt huvud.. o nu då andra jobbmöjligheter dyker upp.. Ååh, inte kul! Känns som att vad jag än väljer så kommer jag att ångra det i slutändan. Men ska prata med min chef på Glädje idag o se vad dom säger. För det är klart, mer tid i sommar kommer jag ju att få, iom att alla ska på semester osv, men hur mycket är frågan. motionera, träna o hålla lägenheten snygg tar inte alltför länge en ledig dag. Nåja, får se hur det känns efter idag, ska åtminstone få jobba 4-5h. Sen efter jobbet gå o träna. Så ser min dag ut iaf. Kram

söndag 12 maj 2013

2 månader

Nu är det hela två månader sen jag skrivit något här på bloggen. Tid har det väl inte varit brist på men sitter sällan vid datorn nu förtiden, vill jag kolla nåhot snabbt på internet använder jag oftast min ipod o skriva blogginlägg på en ipod är väl kanske inte så roligt. Ska försöka aktivera mig här lite mer så ni där hemma får läsa lite om vad jag gör iaf. Om jag ska sammanfatta april månad med några rader så över påsk var jag hemma i Finland o hälsade på vänner o familj vilket var super kuul! vad mer? sa upp mitt jobb på subway och jobbar nu enbart på restaurang glädje, blir tyvärr inte så mycket timmar för tillfället men från o med vecka 23 blir det mer iom att då börjar semestern dra igång för alla. Skrev även högskoleprovet, måste väl medge att för att vara första gången som jag skrev det så ska jag var nöjd över mitt resultat, även om jag hade hoppats på lite bättre resultat. o jaa för att inte glömma så fyllde jag 22 hela år :D vilket firades med middag o bio med älskling! Det var väl dom lite viktigare händelserna i april för min del, vad jag kommer ihåg iaf. Annars så har jag börjat träna mera, vilket känns väldigt bra. Försöker också att gå ut o gå lite oftare för att komma ut i friska luften mer. KRYSSNING kommer det att bli för mig o Jakob 18-19 Juni, var verkligen inte planerat men hittade ett erbjudande om en gratis kryssning om man fyllde i en enkät o efter man fyllt i allt så fick man en kampanjkod så var det bara att gå in på birka.se o boka en gratis 22h kryssning, gratis hytt o gratis buss tur o retur sthlm så why not :D någonting lite annorlunda. Iom att vi inte kommer att ha någon semester i sommar så får man väl fixa lite småresor här o där. Planerar också att åka upp till sthlm i juli o hälsa på Jakobs kusiner o förhoppnings träffa min storebror o hans flickvän samtidigt. Sen Har jag också tagit ledigt en vecka då mamma o pappa kommer och hälsar på så att jag skall kunna åka runt med dem o kanske åka på någon lite resa med dem. Så det är vad jag har att se fram emot i sommar o såklart mycket mer också! Det är väl det som hänt den senaste tiden. Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare än varannan månad, verkligen! xoxo