måndag 25 februari 2013

Sovmorgon

vaknade till kl.9 då Jakob kom o sa hejdå innan han gick till jobbet. Normalt brukar jag stiga upp då om jag inte börjar jobbet lite senare men idag bestämde jag mig för att sova lite till, slutade med att jag vaknade upp 3 timmar senare, OJ! Då var ju klockan redan 12 men steg upp o åt frukost o sen begav jag mig ut på stan på lite ärenden, va till skolan o hämta mitt betyg :) är väldigt NÖJD över mina slutresultat! Sen iväg till banken för att ändra adressen, en snabb vända in till subway för att prata om lite semester för att kunna åka hem till Finland :) Så nu har jag ansökt om det, hoppas bara det går bra så får jag boka flyg o allt sånt så fort som möjligt. Orsaken varför jag flyger denna gång är för att jag inte kommer att va hemma så länge så jag vill ta vara på all tid jag får o då går det ju mycket snabbare att flyga! Sen då jag kom hem så bestämde jag mig för att tvätta mina nike free springskor "arbetsskor". Har putsat bort den värsta smutsen o nu är dom i tvättmaskin. Lite nervös är jag att dom skall bli förstörda men satt länge igår kväll o läste på internet o det visade sig att det har lyckats för väldigt många, så bestämde mig för att göra ett försök, för det behövdes verkligen. Men skosulorna la jag i en påse i frysen för att ta död på alla bakterier så får se då! ;) men nu ska jag ta o städa upp lite för sen blir det jobb på subway ikväll kl.17. Fast jag det blev sovmorgon till kl.12 så känns det ändå som att jag fått lite gjort idag!

söndag 24 februari 2013

Veckan som gått

Idag är det söndag o det skulle vara min otroligt efterlängtade lediga dag men 10.30 i morse väcks man av telefonen o det är chefen på subway som ringer of frågar om jag kan komma o jobba idag.. O tyvärr kan man ju inte säga nej så det var bara att stiga upp, äta frukost o gå o jobba.. Har inte varit ledig på två veckor nu, okej jag var sjuk förra veckan men då låg jag i sängen i 4 dagar o det räknar jag inte som ledigt direkt.. o nu kommande vecka kommer jag att jobba hela veckan med många dubbla skift på både subway o glädje.. Nästa lördag har jag en 15h arbetsdag att se fram emot 11.30-2.30 för att sen stiga upp på söndag morgon o jobba på subway kl.9 ! Detta får man för att ha varit ledig i flera månader! Så jag hoppas att kroppen klarar av allt detta nu o inte kollapsar så att jag blir sjuk igen iom att jag inte tillfrisknat 100% o så får jag hoppas på att jag får va ledig nån dag efter nästa vecka. Lär behövas :) Annars har det varit en bra helg, jobbat på glädje båda kvällarna o trivs bättre där för varje dag som går. Har aldrig känt mig så uppskattad som jag gör där, alla är verkligen jätte nöjda med mig o det får jag ofta höra också! Betyder så otroligt mycket att få höra sånt o det värmer verkligen! :) Men nu ska jag gå o kolla lite tv innan jag ska lägga mig, gonatt! SAKNAR MIAMI!

tisdag 19 februari 2013

Tisdag 19 februari 2013

Skulle egentligen varit ledig idag men som tur skickade Jossan o frågade om jag kunde komma o jobba ikväll o dessutom jobba lunch imorgon så det känns bra.. O sen blir det subway på torsdag o Glädje fredag o lördag :) Om man kunde fördela veckan såhär mellan subway o glädje så skulle allt vara väldigt bra! men men man kan ju inte få allt man vill, ska väl heller inte klaga, jag har ju ett jobb eller faktiskt två. Bara lite jobbigt att få tiderna o passa båda jobben men det får gå. Nu är lägenheten städad, allt upplockat och diskat! och om en vecka får vi vår nya säng! Can't wait! :) Men nu ska ja ta o göra lite lunch åt mig så jag orkar jobba sen.

lördag 16 februari 2013

Saknaden är stor

Känslan då saknaden bara hugger till i en, det har jag känt nu en liten tid! Det går inte o förklara hur mycket jag saknar Californien, för vem ska man prata med? Det finns inte så många som förstår! Varje gång jag ser att någon som är där, laddar upp nån bild eller nåt på facebook så tar det rent ut sagt ont o jag önskar mer än någonting att jag var där. Don't get me wrong! Jag är jätte lycklig här me Jakob, förutom jobbsituation nu då men annars e allt bra. Men jag saknar mitt liv som jag hade i USA, o jag vet det är ett liv som jag aldrig får tibaks så därför känner jag att jag har all rätt att få sakna det. Jag saknar alla resor som jag gjorde med vänner som jag lärde känna där borta, jag saknar min underbara, söta o alldeles härliga värdbarn <3 Jag saknar miljön, jag saknar städerna, jag saknar klimatet, jag saknar folket där, jag saknar o prata engelska, jag saknar värme o sol. Stränderna o det blå havet o den blåa himlen (som nästan alltid var blå). Det finns verkligen inget som jag inte saknar, I miss everything about it and it hurts! Today, it really hurts!

torsdag 14 februari 2013

Happy valentines day!

Firar vi med att fortfarande ligga på soffon o va sjuk.. börjar bli lite trött på denna förkylning :/ vill jobba o tjäna pengar nu då jag äntligen fått jobb. Kanske orkar imorgon kväll. Så senaste veckan, jobbade livet av mig i helgen fram ti måndag kväll kl.23 sen på natten vakna ja upp kl.3 i världens hostattack o hög feber o efter det så har allt varit väldigt tungt. Mår definitivt bättre idag rör jag mig lite för fort hugger det till huvudet o jag får världens huvudvärk o bara att gå några meter på wc o tibaks så e jag totalt död o slutar med att ja tar en liten tupplur. Har absolut ingen energi and it sucks, vill bli frisk så jag kan jobba o träna o bara orka klara av vardagen igen, som för tillfället känns extremt jobbig. Men tacksam att jag har Jakob som hjölper teel o tar hand om "lilla sjuka" mig. O så kom han hem idag me blommor o lite godis, what more can u wish for <3 Men nu ska jag försöka orka laga lite mat o sen lägga mig på soffan.. igen.. resten av kvällen o äta godis med älskling :) Happy valentines day everyone!

lördag 9 februari 2013

KOKAR

Håller på o bli riktigt irriterad på subway, chefen ändrar tider kors o tvärs utan att fråga! Har diskuterat med honom om mina förutsättningar för att kunna jobba på subway iom att jag har glädje också o då var han helt med på noterna o nu respekterar han det inte alls + en massa annan skit också! Ska ta o tala med Jossan i veckan för att se om möjligheten att börja jobba på glädje heltid, pratade med kockarna igår o alla tyckte verkligen att jag skulle prata med Jossan så att jag skulle kunna börja jobba i köket o det gör jag ju mycket hellre än jobbar på subway. Så jag hoppas det löser sig för då kan ja säga upp mig på subway för FYYY FAAAN säger jag bara! Pricken på i:et denna dag, jobbar imorgon 12-16. Glädje har personalfest kl.15 men kom överrens om att jag kommer så fort jag hinner + att jag o Louise, en annan från glädje skall komma till mig o så går vi tillsammans o så sover hon här för hon bor annars i Mariestad, som ligger en bra bit bort. Så nu har vi ju planerat allt detta o då får jag mittiallt ett sms att jag jobbar till 19 imorgon, ingen fråga utan så är det bara. Har svarat tillbaka att jag inte kan jobba till 19 men inte fått något svar! SKITFÖRBANNAD!! vafan tror dom, har man fått en pass så kanske man gör planer efter dessa tider o förväntar sig dom bara att man ska sitta hemma o vänta på att man kanske får jobba mer?!?! Kanske jag överdriver lite nu men jag är verkligen extremt irriterad! Åh, behövde bara ta o skriva av mig lite! Nåja ska ta o laga lite mat nu för ska o jobba kl.20 på subway.. Hoppas alla får en trevlig kväll, kommer definitivt inte jag att ha åtminstone.