måndag 24 februari 2014

Inställd skoldag = Day off!

Steg upp halv 8 för att ta tåget halv 9 men så läser man något trevligt på Facebook, läraren har blivit sjuk så dagens föreläsningar är inställda vilket betyder att vi är lediga! 
Så idag blir det lite ryggrehabiliering på gymmet o sen crossfit på kvällen. Ska även gå till biblioteket o låna lite böcker till kursen o sen göra lite ärenden på stan. Härligt med plötsligt lediga dagar då man hinner med sånt man man inte visste när man skulle hinna med! 
Solen skiner och det är 7 grader, känns som att det är början på april, inte att klaga :) 

Hoppas alla får en bra början på veckan
J

fredag 21 februari 2014

Förlust och vinst

Tyvärr förlorade Finland mot Sverige i semifinalen men den goda nyheten är att Kanada vann över USA så då hoppas vi på guld till Kanada och brons till Finland ;) 
Förutom hockey har det varit en fullspäckad dag, först skola till 11:30, idag var det sista dagen på fysiken, alltså gymmet där vi haft mycket lektioner den senaste kursen så idag hade vi dom sista gympapassen :) Nästa kurs kommer bli otroligt seg, 5 veckor med bara teori! långa dagar och mycket obligatoriskt, dock ingen tenta så nåt positivt ska det väl också vara. 
Nåja om vi återgår till fredagen den 21:sta. Tog 11:55 tåget så att jag skulle hinna hem innan jag skulle hämta Jakob då han slutade jobbt vid halv 3. På vägen hem så stannade tåget efter 15-20min pga att en passagerar hotat en konduktör med pistol, visade sig till slut att han inte hade någon men dom var dock tvungna att tillkalla polis så i och med detta elände så blev tåget 45min försenat så var hemma först kl.14. Fick då snabbt hoppa i duschen, se 10min av fin-sve matchen o sen o hämta bilen för att hämta Jakob för att sen åka till Falköping. Som sagt hann se 10 min av matchen på tv, resten av matchen följdes via radio :D haha Verkligen inte lika roligt, men bättre än ingenting! 
Nåja efter att ha varit till falköping åkte vi o handlade och sen var jag hemma perfekt till Kan-USA matchen så nu har jag hunnit kolla på den och även pratat med mamma. Busy busy fredag. O nu då jag äntligen skulle få ta det lugnt så känner jag mig så otroligt rastlös.. Det är inte lätt ;P Men nu ska jag försöka koppla av, kolla på lite tv o sen är det väl läggdags typ :) 


torsdag 20 februari 2014

Torsdag

Återigen ledig, ha varit en helt underbar vecka, ingen stress o verkligen fått vila upp sig både fysiskt o psykiskt. Imorgon har ja ännu en 3h skoldag med bara gympa o då är den här kursen avklarad.
Tänkte idag att jag skulle börja planera o skriva upp lite angående nästa kurs. Kommer att ha massa småarbeten under kursens gång istället för en tenta så ska försöka organisera upp schemat lite så att jag känner att allt är under kontroll. 
Bara Jakob kommer hem från jobbet, ska vi ut på lite ärenden som behöver göras. På kvällen kanske jag går till gymmet på lite core träningen, måste verkligen ta tag i o träna bålen ordentligt. Den har hamnat lite på efterkälke under en låång tid och nu då jag tränar crossfit så inser jag hur otroligt viktigt där är med en stark bål så idag blir det paus från crossfit och fokusering på bål :) 

BTW, om två veckor är jag i turkiet! WOOP WOOP

onsdag 19 februari 2014

Finland - Ryssland

Om man är ett hockeyfan så är det inte det ultimata att bo i Sverige. Finlands matcher prioriteras liksom inte. Så idag har det dykt upp ett dilemma, kommer att vara hemma så att jag skulle kunna se matchen live men den visas inte på svenska kanaler, förhoppningsvis hittar man nån sida på internet där man kan se den.

Påväg ner till Gtb för att träna i 3h o sen hem. Inte alltför tung dag :)

Hoppas alla får en bra dag onsdag!

måndag 17 februari 2014

Träningspass

Idag har jag gjort nåt som jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag ledde ett träningspass för 13 personer! Visserligen var det klasskompisar men jag kan inte förklara hur mycket jag hatar att stå framför folk o nu dessutom göra nåt praktiskt, inte bara stå o prata, tycker verkligen inte om att ha alla blickar på mig.. Så den senaste kursen har varit ganska omtumlande i och med att vi fått lära oss hur man lägger upp ett pass osv, vilket har varit jätte kul men då man visste att vi var tvungna att lära oss detta för att vi själva skulle kunna lägga ihop ett pass på 20 min och sedan framföra det inför 13 klasskompisar, var det inte lika roligt. Men jag klarade det o det gick över förväntan. Känslan då man var klar var obeskrivlig, vilken lättnad! Så nu har jag lite "semester" resten av veckan, psykiskt iaf. Ska ner till Gtb två ggr till o vara med på dom andras träningspass, that's it. Så denna vecka kan jag fokusera på träningen och hockey o bara njuta av "ledigheten".

Hoppas alla får en bra vecka

J

söndag 16 februari 2014

HOCKEY

Efter alla år som man suttit i vardagsrummet o kollar på sport tillsammans med pappa, oftast hockey då och klagat på då han pratar med spelarna och domarna och försöker om och om igen förklara att dom hör inte honom.. Så sitter jag här nu o kollar på Finland-Kanada och pratar precis lika mycket som pappa alltid gjort om inte mer :D