fredag 15 november 2013

1 eller 2

tentor kvar innan jul, beroende på om det blir omtenta i allmän fysiologi eller inte.
Idag hade vi tenta i funktionell anatomi, det kändes väldigt bra så borde definitivt bli godkänd. Men tentan var mycket svårare än vad man hade förväntat sig. Alltid lika roligt då man får frågor om olika rörelser och vilka muskler som aktiveras och hurudant muskelarbete utför de osv. Man blir lite illa tvungen att faktiskt utföra rörelsen där vid bänken för att kunna känna och förstå. Så om man kollar upp så märker man att hela sjukgymnast programmet sitter o typ rör sig lite konstigt under tentan medan alla andra sitter normalt på sina stolar. ( det är alltid flera program samtidigt som skriver tenta)
Kan se lite lustigt ut då man lägger märke till det.
Men nu är det avklarat för den här gången iaf. 4 veckor till nästa tenta!

Sen stannade jag kvar i Gtb en stund och gick omkring i nordstan (Stort shoppingcenter) för att försöka hitta eller få lite ideer till julklappar och speciellt till sambon. Han är inte den lättaste person att hitta nåt till så det lär bli intressant, wish me luck!
Sen hann jag ännu gå omkring och kolla på julsaker som vi behöver köpa till i år. Eller behöver är väl kanske inte rätta ordet, meer kanske att jag vill ha dessa saker. Det tycker Jakob iaf. Men jag ÄLSKAR JUL så lägenheten ska vara pyntad o mysig till max, nästan iaf! Så får vänta till nästa lönedag för då har Jakob lovat att vi ska handla julgrejer så att vi har allt som vi behöver.

Ikväll är det fotboll på schemat, Sverige-Portugal så får se vem som vinner. Mig gör det egentligen ingen skillnad men det kan bli en spännande match :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar