onsdag 25 september 2013

OMOTIVERAD!

Känner mig så otroligt omotiverad! Har ingen lust alls att läsa, inget fastnar, läser bara för att läsa men det gör absolut ingen nytta! NO GOOD!
Har läst på det här nu varje dag sen förra måndagen så känner mig bara less på ämnet, orkar inte mer för tillfället! Som tur har ju ganska mycket fastnat redan iom att jag läst ganska mycket men idag är bara en sån dag då NEJ! vill inte.. orkar inte..



tisdag 24 september 2013

Sova är skönt!

Vaknar upp i tåget o klockan är 8:13 :O SHIT! Vi borde ju vara framme 8:05, har vi stått stilla någonstans så länge utan att jag märkt något eller är tåget på väg tillbaka mot Allingsås?! Snabbt tar jag fram mobilen o ringer till Sofia o säger att jag har försovit mig på tåget och det är nu på väg tillbaka och nästa stop är först 35 min bort! o då måste jag ju vänta där på nästa tåg mot Gtb så allt detta lär ta en bra stund!
Plötsligt vaknar jag upp och ser att klockan på tåget visar 7:43, känner mig jätte förvirrad o förstår ingenting! Till slut fattar jag ju att det var en dröm, men det kändes så otroligt verkligt så jaa, jag var tydligen väldigt borta. Dessutom har jag missat alla stop o det om inte annat brukar man vakna av iom att dom typ ropar ut i högtalarna men inte idag! Men nåja, kunde känna mig lugn o iom det så somna jag om o vaknade till då vi var framme i Gtb o då var det bara att snabbt vakna upp o springa till bussen! TRÖTT TJEJ :D

Idag hade vi sista lektionen för den här kursen o jag orkade inte stanna kvar på frågestunden, kände inte som att det skulle va nån nytta för mig så jag åkte hem. Fick dessutom ett välkomstemail av vår nya kurslärare, där det stod att vi måste ha en ny bok :O Man bara okej, har redan köpt två böcker för många 100kr som man knappt har använt så det kändes ju inte så lockande. Men så på vägen hem kom jag på att man kan ju alltid gå till Biblioteket i Skövde o kolla om dom skulle ha den o jajjamen, där fanns den! Får låna den i 4 veckor så det räcker för hela kursen och jag behöver inte köpa den!

Så nu har jag två lediga dagar framför mig men det står bara tentaläsning på dom dagarna för sen på fredagmorgon gäller det! Så nu ska jag försöka läsa lite om jag bara orkar hålla mig vaken!

Ha en trevlig kväll där hemma!

J    

måndag 23 september 2013

Plugga!

;) Har suttit o svarat på närmare 50 instuderingsfrågor till provet på fredag o måste säga att det känns helt okej! Känns som att jag förstår allt nu men måst bara pränta in allt! Men fick "goda" nyheter idag att jag inte behöver jobba på onsdag, (skulle egentligen jobbat lunch + kväll) men nu får jag fokusera på tentan istället, tackar jag inte nej till :)
Så nu känner jag att både kropp o hjärna behöver vila så ska bara göra iordning allt för imorgon o sen gå o lägga mig, skola imorgon (8:30-12/14:30) sen ledig två dagar ((:

Ha det gött

J

lördag 21 september 2013

mera energi av träning

HAH! själv är jag totalt slut då jag kommer från gymmet så orkar absolut inte göra nåt annat än att gå o vila! Så har både gårdagen o idag sett ut, har dock tränat väldigt ordentligt iom att jag inte hann träna nåt i veckan men iaf. Så tyvärr har det inte blivit så mycket läst som jag hade tänkt.. men nu har ja ändå suttit här i 3,5h o läst till provet så nu tar jag kväll o försöker med nya tag imorgon. o imorgon ska jag fokusera på tentan på dagen o sen gå o träna på kvällen, kanske det fungerar bättre.
Så nu ska jag se om det kommer nåt på tv denna lördag kväll. Hoppas alla har en trevlig kväll där hemma! :)

torsdag 19 september 2013

Vad tiden går.

Har inte hunnit skriva på bloggen på evigheter, har haft otroligt mycket med skolan, känns som att jag inte hunnit med mycket annat än skolsaker. Förra veckan hade vi våra första tentor, ett praktiskt på fredagen som gick jätte bra, läraren var supernöjd! O sen på lördag hade vi ett teoretiskt prov, kändes som att det gick helt bra så hoppas på godkänt :) O nu håller vi på att läsa neuroanatomi som inte är riktigt lika roligt, mycket svårare att lära sig allt i jämförelse med kroppens anatomi där man kan se o föreställa o känna på allt. Så det har vi prov på nästa fredag så nu är det bara o läsa på det ihelgen, har ingen föreläsning imorgon o inget jobb så är ledig 3 DAGAR :D underbart!
Så idag har jag fixat med lite papper ordnat upp mina saker i lägenheten så nu hänger jag med igen, har även bokat tid för klippning till nästa vecka.
Skulle egentligen ha jobbat ikväll men fick frågan om jag ville vara ledig, JESS PLEASE! Då har jag lite tid ikväll att läsa på neuroanatomi så det ska jag göra nu. (:

J

söndag 1 september 2013

Helgen som gått

Hade mycket planer för helgen som jag skulle få gjort men istället går man och blir sjuk och får inget gjort ;/ Blev ingen sittning på lördag, inte alls haft energi att läsa på anatomin. men idag så blev jag åtminstone klar med alla anteckningar från de två dagarna jag missade, alltid något. nu är det verkligen bara att börja ta till vara tiden på tåget o läsa på. 
Idag har vi också funderat på att köpa ett skrivbord till mig, för det lär verkligen behövas iom att vi inte har nåt skrivbord o man får ganska ont att göra allt vid soffbordet. o nu är det faktiskt så bra att Jakob ska till Jönköping på onsdag så då kan han åka via ikea o köpa lite grejjer, ha dessutom kollat på nattduksbord därifrån så nu äntligen kan vi köpa dem också :) 
Imorgon blir det en lite längre dag i skolan 10:30-19. Men får sova lite längre imorgon iaf o så har vi några timmar ledigt där på eftermiddagen för sen har vi en föreläsning av en sjukgymnast från USA eller Canada, ska bli väldigt intressant. Så innan föreläsning så är vi några på klassen som ska stanna o läsa ihop lite. 
Men nu ska jag fixa ihop lite lunch tills imorgon o packa väskan så allting är klart.