onsdag 13 mars 2013

Ledighet

Lediga dagar. Var ledig i måndas, vilket var underbart! Blev kanske inte riktigt som jag tänkt men skönt o va ledig iaf. Börja dagen med att åka till Falköping med Jakob, skulle sitta barnvakt åt hans brorsdotter Tuva. Gick hur bra som helst o Adam kom hem redan halv 1 så då kolla vi alla på en film innan jag o Jakob åkte o handlade lite mat. Så klockan var ganska mycket innan vi var hemma, men sen blev det att bara ta det lugnt resten av kvällen, vi gjorde egna hamburgare, nami nami :) o sen gick vi båda o la oss innan kl.22! Trötta barn! Igår hade jag stängning på Subway, kom hem vi 22, åt lite mat o sen gick ja o la mig. Idag är jag återigen ledig! Har bara ett personalmöte på subway kl.15. That's it! ska väl försöka komma mig till gymmet idag o, men tror jag väntar på Jakob så går vi ikväll. Ser nästan lite fram emot denna helg så länge det inte blir massa ändringar, förhoppningsvis får jag en ledig lördagkväll o det vore underbart!! Måste ju förresten säga, att tidigare så hade all snö på vägarna o gatorna osv smältat o så vaknar man idag o ser ut, ca 10cm med snö :D hah. Fast jag nu älskar snö så är jag inte alltför glad över detta, har haft sån vårkänsla den senaste veckan så nu får det gärna bli sommar o sol istället! Men nu ska ja starta en maskin med tvätt så man får lite nytta gjort denna lediga dag!

fredag 8 mars 2013

Helg igen

Jaha, då var det helg igen.. Ser ut att bli en likadan helg som förra. Idag jobb på glädje kl.16-2:30. Imorgon Glädje 12-22 sen en två timmars paus förutsatt att jag får gå kl.22 från glädje o så blir det subway 0:00-3:00 för att sen stiga upp på söndag morgon o öppna på subway 9-14.. vårt schema system ssom vi har på subway har krånglat den senaste veckan.. så vi fick ett annat schema för nästa vecka som de skrev ut o hängde upp i köket! lyckliga jag fick öppningspass månda-fredag förutom torsdag då jag skulle få va ledig :) men igår började systemet att fungera igen så då slängde dom det nya schemat o vi fick ett annat o nu jobbar jag samma dåliga pass som jag gjort de senaste veckorna.. stägning två dagar.. sen från 12-19:30 0 10:30-17:30 :/ Hade så sett fram emot att få jobba öppning nästa vecka så att jag skulle få tid o umgås me Jakob, vilket på senare tid blivit extremt lite.. Iom att han jobbar 8-3 om vardagarna så hinner vi ibland ses nån timme innan ja ska jobba o sen nån timme mellan att jag slutar o tills det är läggdags. För på helgerna ses vi i princip inte alls pga att jag jobbar så mycket.. Känns som att vi aldrig hinner göra nåt tillsammans längre and I HATE IT! Konstigt hur man kan sakna någon så mycket som man bor med. Kollade också i min kalender för någon dag sedan, senaste dagen jag var ledig var 5.2 :) hah börjar kännas lite skrattretande nästan. Hade så sett fram emot nästa vecka o så sket sig allt.. HMPF! Får se hur kommande veckor blir.. Ha en bra helg allihopa!

söndag 3 mars 2013

Underbara söndagmorgon

Klockan e 8:17, solen skiner, kommer bli en fin dag! Själv ska man jobba om en halvtimme typ. Efter 15 h arbetsdag igår o 4 h sömn blir det nu dags för jobb nr.2! Men slutar kl.14 o då ska ja hem o sova o sen blir det mysdag med älskling hela dagen <3
Countdown! 5,5 hours to go :)

fredag 1 mars 2013

T.G.I.F

Not really.. Har en helg med mååånga arbetstimmar att "se fram emot".. Men pengar pengar o ska väl ändå inte klaga att jag har jobb! Idag blev det återigen sovmorgon till kl.12 :) I like! och om en timme bär det av till Glädje. Igår blev det dubbelpass, först på Subway o sen på G2. Subway gick hur bra som helst, restaurangchefen var hemma idag o vi sålde rekord många smörgåsar, för Skövde då! Men det känns väldigt bra o dessutom att vi gjorde det utan chefen, känns ännu bättre! ;) Sen på eftermiddagen, kom det ett äldre finskt par o skulle beställa. Hörde att dom pratade finska med varandra + att mannen hade en jacka där det stod Goldwing, Finland. Så då de kom till kassan, passade jag på att prata lite finska med dom, kvinnan sa inget att jag pratade finska, men hon log väldigt stort o svarade tillbaka på finska så jag tror hon tyckte det var ganska trevligt! Sen direkt efter Subway gick jag iväg till Gldäje 2, där de har bokningar o events, o gårkvällen bestod av en fashion show o 75 gäster, kvinnor 55+ så det var ganska kul :D efter jobbet blev det nån drink på glädje innan jag gick hem. Hade planerat att gå ut me Subway personalen men jag var alldeles för trött efter den långa dagen så bestämde mig för att gå hem till älskling istället! :)