fredag 4 mars 2016

Tick tack tick tack

Dagarna har rullat på nu i flera veckor på samma sätt dag efter dag. C-uppsats, jobb och träning!! Så det är inte så jätte spännande. Veckan som gått har jag varit i Gbg och samma gäller nästa vecka. Har en två veckors kurs då vi har ett grupparbete med andra yrkesprofessioner inom våren för att lära oss om teamarbeten osv. Hade sett fram emot kursen men tyvärr hamnade jag i en grupp som inte alls vill samarbeta utan tycker det är bättre att vi alla gör varsin sak på varsin håll. Super tråkigt och jobbigt men men.. får bara bita ihop en vecka till och jobba på så att det åtminstone blir godkänt! :) 

Ha också varit på arbetsintervju senaste veckorna o idag fick jag jobb :D heltids tillsvidare anställning f.o.m 13.6 :D känns overkligt men så otroligt kul!! En sten som släppt från axlarna, en sak mindre att tänka på o stressa över! Åh det ska bli så kul, ha varit till arbetsplatsen idag och hälsat på alla och det verkar vara ett underbart gäng, dessutom är hela stället bara 1 år gammalt så alla lokaler är jätte nya och super fräscha! 

Ett nytt steg in i vuxenlivet, CHECK! 

Efter att ha haft 15-16h dagar hela denna vecka o inte hunnit göra något hemma så ska jag fixa lite med det nu innan jobbet kalla kl.17. Blir jobb och skriva på c-uppsatsen hela helgen också så får utnyttja tiden väl! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar