tisdag 23 september 2014

helgen den kom o gick

Men oj så härlig den var! Hade ju tenta på fredag morgon så kom hem väldigt tidigt. Passade då på att gå till gymmet så länge det är lugnt där. Sen hann jag hem o vila lite innan jag skulle kl.16.

På lördag åkte jag o Jakob iväg till Hökensås på lite promenad längs vandringsled / bärplockning. Hade hoppats på mycket mera lingon men fick i alla fall ihop 1 l lingon o nästan 1 l blåbär så får väl va nöjd att man inte kom hem tomhänt. Resten av dagen intog jag horisontellt läge i soffan o kolla på gossip girl.
På kvällen sen blev det film med Jakob.

På söndag däremot steg vi upp tidigt o vandrade iväg till kurorten för o äta frukostbuffe! Hotellfrukost måste va det bästa som finns! Så det blev en riktig mysig morgon.  Efteråt gick vi hem o jag återtog min plats på soffan för mera avsnitt av gossip girl för att sen åka o jobba kl.16.

Perfekt helg. Hann vila upp mig o göra annat än plugga med gott samvete! O dessutom jobba några timmar. Men nu är det ny vecka som betyder ny tenta på lördag.. motivationen är tyvärr på noll för tillfället men hoppas att det jag har läst har fastnat lite åtminstone. Så nu ska jag läsa igenom några saker till innan jag släcker för ikväll.

Men först lite bilder från helgen :)







lördag 20 september 2014

sovmorgon

Sovmorgon. Jag är hur trött som helst men kan inte sova! Samma sak varje helg. Problemet är inte att jag inte får tillräckligt med sömn. Problemet är att jag vill sova!




fredag 19 september 2014

PUUH

De senaste 4 veckorna har varit KAOS! Under våra fyra första veckor i skolan har vi redan haft 3 tentor o vi ska ha ännu en nästa vecka o sen blir det ett lite mera normalt skoltempo, i några veckor i alla fall. Helgerna har varit mer eller mindre fullplanerade med smågrejer hit o dit så tv o dator har inte riktigt existerat i min vardag. Men idag hade vi tenta på morgonen vilket betyder att vi är lediga resten av idag + hela helgen!! Underbart. Ska dock jobba ikväll men det ska bara bli kul så det ser jag inte som något jobbigt.
Helgen är annars ganska öppen förutom att vi tänkte åka till Hökensås o plocka lingon ^^ Förutsatt vi hittar nå, men rykten säger att om det finns lingon så är det där borta så vi får hoppas. Förra veckan kom jag äntligen igång med träningen, försöker lägga upp ett litet mål nu i början så att kroppen hinner vänja sig. För som det ser ut nu så betyder ett träningspass = zombie för resten av kvällen. Det här med att man ska få energi av träningen stämmer inte för tillfället, kroppen får en chock varje gång, förhoppningsvis blir det bättre snart. Så mitt mål är att åtminstone träna 3 gånger i veckan nu i och med att vi dessutom har så mycket i skolan,

Det här inlägget blev kanske lite rörigt men mitt huvud är väldigt rörigt för tillfälle så därför ska jag nu bara slappa och äntligen kolla lite på tv, innan jobbet kallar vid kl.16


Titta vad jag hittade på ÖoB idag, 50% dessutom. Så nu är jag redo för helgens "äventyr". 


Hoppas alla får en bra fredagskväll och bra helg!