onsdag 26 mars 2014

GOTT GOTT

Hade seminarium idag i skolan om olika patientfall som vi alla hade läst på, fick till många intressanta diskussioner så det var en givande dag, efter skolan avslutade min grupp vårt sista arbete för denna kurs och skickade in det. Hade räknat med att vara hem halv 4 senast halv 5, men vi jobbade på så bra så jag var hemma redan halv 3. Hade planerat att göra en hel del, bla lite träning men det tyckte inte magen som krampade ihop så som den gör ibland, så det blev att vila istället.. 
Jag o Jakob har som mål att försöka äta upp det vi har i kylskåpet o frysen tills vi flyttar, så det blir mindre sånt att släpa med. Så idag blev det grönkålschips till kvällsnacks och till middag gjorde vi en paj på bacon, spenat, soltorkade tomater o lök. Massa gott :) 
Har även packat lite till idag och även börjat städa lite det som kan städas, tvättade bland annat alla fönster igår så det är gjort. ååh vill bara ha nycklarna nu så vi får börja flytta. 

Imorgon har vi sista examinationen för denna kurs. Jag o en klasskompis ska tillsammans leda en kroppsmedvetande övning för resten av klassen så får hoppas det går bra. Så eftermiddagslektion imorgon o sen ledig dag på fredag. Kan inte bli mycket bättre! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar