måndag 8 februari 2016

Jobb jobb, gbg, jobb förkylning!

Så har slutet av veckan och helgen sett ut för min del. Jobbade fredag, lördag och söndag och på lördag em/kväll åkte jag ner till Göteborg för att umgås med tjejerna. Vilken lyckad kväll alltså, alltid lika kul att träffa dom! Vi gjorde hemmagjord sushi, sååå otroligt gott. Jag har inte ätit sushi på länge så det satt fint med 16 bitar ^^ Till dessert hade vi köpt lite blandat choklad. Pricken på i:et. Resten av kvällen satt/låg vi alla i soffan och sängen i matkoma och skrattade och pratade! Eftersom jag skulle jobba dagen efter så åkte jag hem med 23 tåget. Saknar verkligen att inte träffa dessa underbara människor dagligen, om det är något jag kommer att sakna som student som är det dom!

Tyvärr så vaknade jag upp söndag morgon med världens snuva. Hade haft ont i halsen i en veckas tid och mer eller mindre väntat på att det skulle bryta ut så då var det dags. Så en 9h arbetsdag satt inte så jätte fint på det men men det var bara o bita ihop. Då jag kom hem gjorde vi hamburgare och kollade på film. Själv kröp jag ner under både täcke och filt och massa kläder för att hålla värmen!

JAG HAR INTE TID ATT VARA FÖRKYLD! 

torsdag 4 februari 2016

Det går framåt med examensarbetet

Idag gick vi igenom bakgrunden till vårt arbete, så vi fick bara några små justeringar att fixa men annars verkade handledaren väldigt nöjd så det känns verkligen super. Så imorgon ska vi kolla på det och börja lite på metoden och i helgen OM jag hinner börja med analysen.

Nu sitter jag och skrattar åt Jeremy, James och Hammond och känner doften av en snart klar pannkaka. MUMS va gott det ska bli! Bra torsdag! 

Imorgon blir det skolarbete och sen jobb på kvällen.

tisdag 2 februari 2016

I'm done!


JAG ÄR KLAR MED TRANSKRIBERINGEN! 



Examensarbete

Idag skickade vi in första delen, bakgrunden, i examensarbetet så på torsdag ska vi åka ner till Göteborg och träffa handledaren för att se vad som behöver ändras och så men annars ser vi oss som klara med den delen.

Eftersom jag har alla intervjuer gjorda så är det bara att fortsätta med transkriberingen, har 25 min kvar allt som allt så det känns grymt bra! Sen är det bara att börja analysera dem. Känns faktiskt som att vi är på gång väldigt bra och håller en bra tidsplanering. Vilket leder till att jag har större möjligheter att kunna träna och jobba.

Så nu då bakgrunden är inlämnad ska jag tillägna resten av dagen med att transkribera innan jag åker till Skövde för o träna ikväll. Imorgon borde jag vara klar med transkriberingen så då kan jag börja med analysen! :)


Igår hade vi värsta snöovädret hela dagen så på kvällen hade vi kanske 5 cm snö men det har stormat som bara den inatt, blåst och regn så idag då jag steg upp så var all snö borta igen. Så nu var det grått och tråkigt igen och dessutom regn. Underbara februari!