tisdag 14 april 2015

Det är ju snart sommar

så jag tänkte det var dags att uppdatera bilden på min blog lite. Nu är det ju inte direkt en bild på varken en svensk eller finsk sommar men det är blå himmel, blått hav o strålande sol. En sommarbild från Belvedere, California där jag spenderade ett helt år, känns så overkligt att det är 2,5 år sedan man kom hem därifrån. Men man har ju alla tusentals bilder och minnen så ibland känns det ganska skönt att bara kunna bläddra igenom alla bilder och minnas.

Imorgon är jag ledig, tyvärr väntar dom inte något höjdar väder så det blir o vara inne o fixa med skoluppgifter och tvätta innan jag ska jobba några timmar. Men så otroligt skönt o va ledig och slippa åka till Göteborg. En positiv sak med denna kurs fast det är otroligt mycket som ska präntas in och långa skoldagar är att vi åtminstone har 1 "ledig" dag (inläsningsdag) per vecka och ibland t.o.m två p.g,a första maj och lite annat.

IDAG har jag bokat flygbiljett hem till Finland!! 5:e juni kl.20 landar jag i Vasa, ska bli så otroligt kul o komma hem igen under sommaren. Denna gång blir det dock bara 3 veckor men Jakob kommer också på besök i typ 4 dagar så då blir det full rulle i några dagar innan vi tillsammans åker tillbaka. Har mycket o se fram emot nu och om mitt glada och pigga humör håller i sig så kommer det blir en bra vår, det känns som det iaf. Med rätt inställning kommer man långt! :)




måndag 13 april 2015

Veckorna bara rinner iväg

o snart är det sommar. Idag inledde vi vår sista kurs för våren, sista kurs på 4:e terminen :D 
Har haft en riktig produktiv dag, fått skrivit massa email som bara lämnat på hälft. Även ringt flera samtal. Strukturerat upp kommande veckor i skolan. Varit på en runda med rullskidorna, börjar komma igång sakta men säkert, men det är inte lätt men roligt! Har dessutom beställt hem en födelsedagspresent åt mig själv ^^

Veckan som kommer är ganska så fullbokad, inte alltför många timmar över  o de timmar som finns behövs för skoluppgifter. Ganska långa dagar i skolan, ska hinna jobba lite också och så blir födelsedagsfirande torsdag, fredag och lördag kväll. Haft väldigt tur med vädret och det verkar hålla i sig, tyvärr blåser det ganska mycket så det är väl inte direkt vårvärme men så länge solen lyser ska jag iaf försöka komma ut på rullskidorna eller på en kortare löptur :) 

Nu ska jag börja på med lite skolarbete, så man kommer igång och slipper stressa :)