tisdag 24 mars 2015

It's gonna be a good day!

Bra början på dagen. Varit till läkare och fått astma medicin, så nu ska förhoppningsvis träningen bli lättare. Efteråt åkte jag iväg till blodgivningscentralen och gav lite blod. Fick även reda på att mitt Hb hade höjts jätte bra sen sist så att ge blod för mig är bara bra! Denna gång valde jag en burk honung som gåva för blodgivare, efter varje gång man gett blod har man lite saker som man får välja på. 
Fick även ett arbetspass till idag mellan 14-18 så det passar ju perfekt iom att jag är ledig ännu någon dag. Har dessutom fått inskickat min redovisning till skolan så nu är man mentalt ledig också, vilket känns väldigt bra :) Sist men inte minst, THE SUN IS SHINING!

Ha en underbar tisdag alla! 

söndag 22 mars 2015

Mars 2015

Nu har det gått nästan en månad sedan jag skrev något här. Har spenderat mina 5 senaste veckor på praktik på rehabavdelning, har varit 5 fantastiska veckor! Känns så skönt att veta att man valt rätt yrke, den här praktiken har varit så upplyftande på alla sätt o vis. Verkligen stärkt ens förtroende på en själv och på det yrkesval man har gjort. Kommer att ha många bra minnen därifrån och jobb efter skolan verkar väldigt lovande så kan inte vara annat än glad just nu! :)

Men nu är det tillbaka på skolan på torsdag men först ska jag skriva klart en redovisning som jag jobbat på under praktiken, men är nästan klar vilket betyder lite ledighet också. Ska även hinna jobba lite, ge bort lite blod o ha möte med cheferna angående sommaren och mina planer på att åka hem till Finland en månad.

Men nu blir det ett avsnitt Grey's anatomy innan det är dags för sängen! :)