tisdag 29 april 2014

Produktiv dag

Nu är det vääldigt länge sen jag uppdaterat något på bloggen, tog 2 veckor innan vi fick internet och jag orkade inte uppdatera på mobilen. Sen har det varit mycket i skolan, lååånga dagar med grupparbeten och egen studietid inför examinationen som vi hade idag. Men nu ska jag försöka bli lite bättre, känns som att jag äntligen har tid över igen.
Idag hade vi som sagt examination, där jag blev godkänd, YEIJ! :) Sen utförde jag dagens goda gärning, hittade en mobil/plånbok på marken då jag steg av bussen i gbg o jag hade 45 innan tåget skulle gå så jag traskade iväg till polisen och lämnade in mobilen. Om ägaren av någon konstig orsak inte skulle vilja ha tillbaka sin mobil så är den min om 3 månader, haha :D Nåja var hemma i Falköping lite efter 13 o då gick jag till vårdcentralen och folktandvården och skrev in mig här i Falköping då. Efter var det dags för lite lunch och läsa på grupparbetet tills imorgon som vi ska opponera på. Sen gick jag iväg till ica o hämtade Jakobs mc-jacka som han hade beställt och sen till biblioteket för att lämna tillbaka en bok och efteråt åkte jag o handlade mat. O nu ska jag snart åka till Skövde på mitt sista crossfitpass, iaf för tillfället, mitt 3 månaderskort går ut idag så. Kommer verkligen att sakna och träna där men förhoppningsvis har man fått mig sig så pass mycket så man kan utnyttja det på andra ställen :)
Annars så trivs vi super bra här i vår nya lägenhet, igår invigde jag balkongen officiellt ;) 46.4 grader som varmast men då var mätaren i solen, så får försök hitta en annan plats där solen inte slipper åt. Lägenheten börjar snart va klar också, lite som ska målas ännu nästa vecka men sen så!

Men nu ska jag göra mig klar och snart åka o träna.
J